AKTUELNO

Milićević ističe da Janković ne shvata da se demokratija ne ostvaruje na ulici, već kako građani kažu.

Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević, komentarišući najavu Saše Jankovića za prikupljanje potpisa za smenu predsednika Aleksandra Vučića, izjavio je danas da je to legitimno pravo svake političke opcije, ali i poručio da taj blok ne shvata suštinu i nema program.

- Imate samo jednu tačku - mržnja prema predsedniku Vučiću i kritika zarad kritike - rekao je Milićević novinarima u Skupštini. Funkcioner SPS ističe da Janković ne shvata da se demokratija ne ostvaruje na ulici, nego na izborima, a na izborima, kako kaže, građani Srbije Jankovića ne prepoznaju.

Milićević ima i predlog za rukovodstvo Javnog servisa, budući da predstavnici drugog opozicionog bloka, Saveza za Srbiju, često pišu javnom servisu da su malo ili nisu zastupljeni u medijima.

- Mi im predlažemo da sve vreme, koje ima poslanički klub SPS, ustupe tom bloku -  rekao je Milićević. Što se više pojavljuju, sve će ih manje biti u biračkim kutijama na narednim izborima, ocenio je Milićević i naveo da je "medijski mrak" bio najveći kada je vladala "družina" iz Saveza za Srbiju.

#Aleksandar Janković

#Aleksandar Vučić

#Đorđe Milićević

'